BEN JIJ DE NIEUWE DOKTERSASSISTENTE/ TRIAGIST  IN ONZE PRAKTIJK?

Wij zijn op korte termijn (vanaf maart /april 2023) op zoek naar een enthousiaste, vrolijke en vriendelijke doktersassistente. Uren (16-38u) en dagen in overleg.

Ben jij een gediplomeerde Doktersassistent (opleiding MBO niveau 4) met de volgende eigenschappen: flexibel, zelfstandig, accuraat, enthousiast, stressbestendig en vind je het leuk om in een klein en hecht team te werken?  Dan is dit de plek voor jou !

We nodigen je ook uit om te reageren als je vanuit huis zou willen werken. Met name in de ochtenduren kunnen we de hulp van een triagist aan de telefoon goed gebruiken.

Wie zijn wij

Praktijk Voorwijk is een kleinschalige goed georganiseerde huisartsenpraktijk in Wijk bij Duurstede. Bij ons werken 3 huisartsen, 2 praktijkondersteuners somatiek, 1 praktijkondersteuner GGZ en 2 collega-assistentes en 1 stagiaire DA. In ons pand zijn ook een huidtherapeut en een diëtiste werkzaam.
Samen geven we persoonlijke zorg met een gezellig team. Betrokkenheid, continuïteit en vriendelijkheid vinden we belangrijk, naast vrolijkheid. De assistentes hebben bij ons een gevarieerd takenpakket waarbij vrijwel alle aspecten die in een huisartsenpraktijk mogelijk zijn aan bod komen. 

Iets voor jou?

Bel voor meer informatie met Corina Roos, praktijkmanager/assistente, telefoon 0343 574389  of stuur een mail naar info@praktijkvoorwijk.nl De begindatum kan in overleg.

Stuur  je brief met CV naar:
Huisartsenpraktijk Voorwijk
Birkastraat 123
3962 BP Wijk bij Duurstede
Mailen kan ook: e-mail: info@praktijkvoorwijk.nl