Wij zijn op korte termijn op zoek naar een enthousiaste, vrolijke en vriendelijke doktersassistente. Uren (16-36u) en dagen in overleg

Ben jij een gediplomeerde Doktersassistent (opleiding MBO niveau 4) met de volgende eigenschappen: flexibel, zelfstandig, accuraat, enthousiast, stressbestendig en vind je het leuk om in een klein en hecht team te werken?

Wie zijn wij

Praktijk Voorwijk is een kleinschalige goed georganiseerde huisartsenpraktijk in Wijk bij Duurstede. Bij ons werken 2 huisartsen, een huisarts in opleiding, 2 praktijkondersteuners somatiek, 1 praktijkondersteuner GGZ en 2 collega-assistentes. In ons pand zijn ook een huidtherapeut en een diëtiste werkzaam.

Samen geven we persoonlijke zorg met een gezellig team. Betrokkenheid, continuïteit en vriendelijkheid vinden we belangrijk, naast vrolijkheid. De assistentes hebben bij ons een gevarieerd takenpakket waarbij vrijwel alle aspecten die in een huisartsenpraktijk mogelijk zijn aan bod komen.

Iets voor jou?

Bel voor meer informatie met Corina Roos, praktijkmanager/assistente, telefoon 0343 574389  of stuur een mail naar info@praktijkvoorwijk.nl

Stuur  je brief met CV naar:
Huisartsenpraktijk Voorwijk
Birkastraat 123
3962 BP Wijk bij Duurstede          Mailen kan ook: e-mail: info@praktijkvoorwijk.nl