WM van StempvoortHuisarts dr van Stempvoort

Dokter van Stempvoort is alle werkdagen behalve de donderdag in de praktijk aanwezig. Naast zijn werkzaamheden in de praktijk werkt hij bij de huisartsopleiding in Utrecht.

De ChiuHuisarts dr Chiu

Dokter Chiu heeft na haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam heeft gewerkt bij de interne geneeskunde en chirurgie. In 2015 heeft zij de opleiding tot huisarts afgerond. “Het mooiste aan het huisartsenvak vind ik de diversiteit en de persoonlijke contacten. Mijn bijzondere aandacht gaat naar de palliatieve geneeskunde en leefstijl.”

 

Huisarts dr Broekman

Dr Broekman werkt op dinsdag en donderdag in de praktijk. Zij is opgeleid in Rotterdam en sinds 2018 huisarts


Corina Roos

Corina Roos

Praktijkassistente  Corina Roos

Corina werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag. Zij is ook stagebegeleider voor assistentes in opleiding. Naast het assistentewerk heeft zij ook management taken.Praktijkassistente Noa van Wamel

Op alle da werkdagen is Noa in de praktijk aanwezigRenate

Renate Groenhout

Praktijkondersteuner  Renate Groenhout
 Renate werkt binnen onze huisartsenpraktijk als praktijkondersteuner.
Zij werkt op de dinsdag, woensdag en donderdag en begeleidt dan mensen met Diabetes,  COPD of een hoge bloeddruk en een verhoogd risico op hart- en vaatziekten.

Merel Seidel

Praktijkondersteuner  Merel Seidel
Vanaf maart 2019  werkt Merel als  praktijkondersteuner.
Zij werkt op de maandag en dinsdag, en begeleidt dan mensen met Diabetes,  COPD of een hoge bloeddruk en een verhoogd risico op hart- en vaatziekten.


Praktijkondersteuner GGZ Pauline Lorier

Pauline heeft veel ervaring als klinisch psycholoog, therapeut en coach  en werkt sinds juni 2022 in onze  huisartsenpraktijk voor de (kortdurende) begeleiding van mensen met psychische of sociale problemen.