Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste, vrolijke en vriendelijke doktersassistente. De werkdagen en het aantal uren in overleg.

De assistentes hebben bij ons een gevarieerd takenpakket, waarbij de triage een belangrijk onderdeel van het werk is. Daarnaast vervult de assistente diverse medisch technische handelingen en administratieve werkzaamheden. Wij werken met Microhis.

Ben jij een gediplomeerde Doktersassistent (opleiding MBO niveau 4) met de volgende eigenschappen: flexibel, zelfstandig, accuraat, enthousiast, stressbestendig en vind je het leuk om in een klein en hecht team te werken?

Praktijk Voorwijk is een kleinschalige goed georganiseerde huisartsenpraktijk in Wijk bij Duurstede. Bij ons werken 2 huisartsen, een huisarts in opleiding, 1 praktijkondersteuner somatiek, 2 praktijkondersteuners GGZ en 2 collega-assistentes. In ons pand is ook een Cesartherapeut en een diëtiste werkzaam. Samen geven we persoonlijke zorg met een gezellig team. De assistentes verdelen onderling de werkzaamheden waarbij vrijwel alle aspecten die in een huisartsenpraktijk mogelijk zijn aan bod komen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Corina Roos, praktijkmanager/assistente, telefoon 0343 574389

Solliciteren kan door je brief voorzien van CV te sturen naar:
Huisartsenpraktijk Voorwijk
Birkastraat 123
3962 BP Wijk bij Duurstede
Mailen kan ook: e-mail: info@praktijkvoorwijk.nl