Afspraak op het spreekuur
De praktijk is niet onderverdeeld en wordt door de beide artsen gezamenlijk gevoerd.
Dit betekent dat u naar uw eigen wens een afspraak bij één van hen kunt maken. Wanneer u terugkomt voor hetzelfde probleem (een vervolgafspraak) dan verzoeken wij u wel een afspraak te maken bij dezelfde arts als waar u eerder bent geweest.

Het spreekuur is uitsluitend op afspraak. Er wordt ongeveer 10 minuten per afspraak vrijgehouden. Als u aangeeft meer tijd nodig te hebben dan houdt de assistente daar rekening mee.

Bij het maken van de afspraak kan de assistente u vragen naar de reden voor de afspraak om zo een betere planning mogelijk te maken. Als u dat bezwaarlijk vindt kunt u aangeven dat u dit liever met de arts zelf bespreekt.

Maakt u in ieder geval een dubbele afspraak bij gesprekken, chirurgische ingrepen en als u meerdere problemen wilt bespreken. Als u met meerdere personen (uit één gezin) komt maakt u dan voor elk een aparte afspraak.

Klik hier om een afspraak via deze site maken (niet voor spoedeisende problemen)

Telefonisch overleg met de huisarts
Als u met de huisarts wilt overleggen of als de assistente u niet kan helpen dan zal zij met u afspreken dat de huisarts u terugbelt.
Dit telefonisch spreekuur is bedoeld voor korte vragen. Voor uitgebreider overleg kunt u beter op het spreekuur komen.  U kunt het telefonisch consult ook via deze site aanvragen  tot 1 dag van te voren.
Voor telefonisch overleg op dezelfde dag kunt u tot 11 uur bellen met de praktijk. De huisarts belt u tussen 12:00 en 14:00 uur terug.

U kan ook al veel informatie vinden op de site van Thuisarts: