dr van Stempvoort
Huisarts
Dokter van Stempvoort is alle werkdagen behalve de donderdag in de praktijk aanwezig. Naast zijn werkzaamheden in de praktijk werkt hij bij de huisartsopleiding in Utrecht.
dr Chiu
Huisarts
Dokter Chiu heeft in 2015 de opleiding tot huisarts afgerond. “Het mooiste aan het huisartsenvak vind ik de diversiteit en de persoonlijke contacten. Mijn bijzondere aandacht gaat naar de palliatieve geneeskunde en leefstijl.” Zij werkt op alle dagen behalve de woensdag.
dr Broekman
Huisarts
Dr Broekman werkt op dinsdag, donderdag en bij drukte ook op maandag in de praktijk. Zij is opgeleid in Rotterdam en sinds 2018 huisarts
Corina
Praktijkassistente
Corina werkt op woensdag, donderdag en vrijdag. Zij is ook stagebegeleider voor assistentes in opleiding. Naast het assistentewerk heeft zij ook management taken.
Arnica
Praktijkassistente
Arnica is een ervaren assistente die na een uitstapje elders sinds dit jaar weer bij ons werkt. Zij is aanwezig op maandag en dinsdag.
Noa
Praktijkassistente
Noa heeft in 2022 haar opleiding bij de huisartsenpraktijk in Cothen succesvol afgerond en is daarna in onze praktijk komen werken. Op alle werkdagen is Noa in de praktijk aanwezig
Amanda
Praktijkassistente in opleiding
In 2023 in Amanda als zij instromer begonnen in onze praktijk als doktersassistente in opleiding
Renate Groenhout
Praktijkondersteuner somatiek
Renate werkt binnen onze huisartsenpraktijk als praktijkondersteuner en begeleidt mensen met Diabetes, COPD, een hoge bloeddruk of een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Zij werkt op de dinsdag, woensdag en donderdag
Merel Seidel
Praktijkondersteuner somatiek
Vanaf maart 2019 werkt Merel als praktijkondersteuner. Zij werkt op de maandag en dinsdag, en begeleidt dan mensen met Diabetes, COPD of een hoge bloeddruk en een verhoogd risico op hart- en vaatziekten.
Margreet van de Brugge
Praktijkondersteuner somatiek
Margreet is een ervaren en allround praktijk ondersteuner. Na haar invalperiode vanaf 2022 i.v.m. ziekte is zij vast bij ons komen werken op de maandag en woensdag.
Pauline Lorier
Praktijkondersteuner GGZ
Pauline heeft veel ervaring als klinisch psycholoog, therapeut en coach en werkt sinds juni 2022 in onze huisartsenpraktijk voor de (kortdurende) begeleiding van mensen met psychische of sociale problemen.
Jelle Ijsselstijn
Praktijkondersteuner GGZ
Jelle heeft als maatschappelijk werker ervaring opgedaan in het sociaal domein en openbare GGZ. Sinds 2021 werkt hij in de functie van praktijkondersteuner GGZ. Voor psychische klachten biedt hij inventarisatie, behandeling en overbruggingszorg. Jelle werkt in onze praktijk op de dinsdagen.